Crònica Regata

Classificació Campionat Espanya Patí a Vela 2015

  Els dies 10, 11 i 12 d'octubre de 2015 van tenir lloc en aigües de Sant Pol de Mar el Campionat d'Espanya de Patí a Vela 2015.  Podeu veure les classificacions de la regata annexes a aquesta notícia. El municipi i en especial el club nàutic sant pol de mar s'ha volcat aquests dies amb la prova. Una feina que s'ha fet a correcuita, però amb grans resultats.A Sant Pol s'ha pogut veure de primera mà i durant tres dies una disciplina que demana d'un entrenament i habilitat especial. És segurament la mateixa dificultat la que empeny a seguir i millorar sobre el patí, però també es tracta d'una tradició que passa de pares a fills.
A nivell competitiu la prova s'ha caracteritzat per la varietat de vent amb la que es trobaven els competidors. Si dissabte les condicions van portar vents d'entre 10 i 15 nusos, que van marcar les dues regates que es van disputar. En canvi el poc vent de llevant va marcar una jornada que va igualar la classificació. La jornada de dilluns també es va caracteritzar pel poc vent de llevant, i va acabar proclamant a Albert Batlletià del Club Natació Badalona com a campions d'Espanya. En segona plaça es va classificar Pau Gratacos, també del Badalona, mentre que la tercera plaça va ser per Ramon Puigoriol del club nautic el Masnou.

CLUB NAUTIC T CALAFELL. CRONICA TROFEU RETORN 2015.

El passat cap de setmana , els dies  22 I 23 d´Agost  ,  es va celebrar el Trofeu Retorn de Patí a Vela , organitzat pel Club Nàutic T Calafell I on van participar un total de 21 regatistes procedents de Calafell , Sant Salvador ( El Vendrell ) I  Sitges .

El dissabte 22 vàrem  disputar  dos mànegues . Durant la primera mànega  vàrem tenir una fluixa ventolina de Garbí  que , contràriament el que es habitual en aquestes dates en el litoral de Calafell , va anar rolant  a Migjorn   augmentant  la seva intensitat fins a força 3  . 

La regata del desafiament

El cap de setmana dies 15 i 16 d'agost ha tingut lloc la 11a edició de la regata del desafiament entre els clubs marítim Altafulla, marítim Torredembarra, vela Platja Llarga i com a club convidat marítim Cubelles.

El cap de setmana com ja és habitual en aquesta regata símil "Copa Amèrica" va estar tot un éxit de participació, competitivitat i fair-play.

Campionat de Catalunya Patí de Vela (IV Intercat Race Vila de Torredembarra)

Finalitza el Campionat de Catalunya de Patí de Vela (IV INTERCAT RACE VILA DE TORREDEMBARRA)

El Campionat de Catalunya de Patí de Vela (IV INTERCAT RACE VILA DE TORREDEMBARRA)  finalitza després de quatre dies amb unes condicions meteorològiques espectaculars a Torredembarra.

91 regatistes de les classes de Patí de Vela Sènior, Patí de Vela Júnior i Catamarà han assistit aquest passat cap de setmana al Club Marítim Torredembarra, on es van trobar amb unes condicions optimes per navegar.

El Club Nàutic de Sitges imparable al 46è Campionat de Catalunya de Patí de Vela Júnior

David Vilardell, primer classificat de la categoria infantil, ha estat el guanyador absolut del campionat. El segon a estat Jan Heuninck i el tercer, també infantil, Joan Alex Riba. Tots tres regatistes del Club Nàutic Sitges. Els segon i tercer juvenils han estat Pepe Sanchez-Runde (CMAltafulla) i Nina Esteba (CMTamariu). El tercer infantil ha estat Nacho Montells (CMCubelles)

Classificació notícia: